Kategorie
 
 
 
 
 

Kamera do auta se dnes stává stále častějším vybavením osobních ale i nákladních aut. Na trhu má zákazník velké množství různých alternativ. Kamery se liší kvalitou obrazu a parametry, které už ale začínají být při těch kvalitnějších kamerách do auta stejné. PROFIO Electronics vám přináší revoluční kameru do auta  PROFIO Tracking Cam X1Chcete vědět v čem je její unikátnost?

 

I vy máte dilema jakou vybrat couvací kameru? Jestli raději bezkabelové WiFi kamery, nebo kabelové AHD verze parkovacích kamer? V tomto článku se dočtete více.

Couvací kamera je dnes již běžným standardem při vybavení nových aut. Starší auta však nemusí zoufat protože couvací systém lze dodatečně do auta namontovat a tím získáte další bezpečnostní prvek při řízení. Couvací kamera není žádný luxus. Je to velmi dobrá a hlavně efektivní pomoc při couvání z hlediska bezpečnosti Vás a vašeho auta. V dnešní době jsou cesty přeplněné auty a o nic lepší to není ani při parkování. Couvací kamera vám zajistí že budete mít přehled o tom, co se děje za vámi a kolem vás při couvání.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze