Kategorie
 
 
 
 
 

Couvací kamery - Jaké vybrat WiFi či kabelové AHD verze?

I vy máte dilema jakou vybrat couvací kameru? Jestli raději bezkabelové WiFi kamery, nebo kabelové AHD verze parkovacích kamer? V tomto článku se dočtete více.

Couvací kamera je dnes již běžným standardem při vybavení nových aut. Starší auta však nemusí zoufat protože couvací systém lze dodatečně do auta namontovat a tím získáte další bezpečnostní prvek při řízení. Couvací kamera není žádný luxus. Je to velmi dobrá a hlavně efektivní pomoc při couvání z hlediska bezpečnosti Vás a vašeho auta. V dnešní době jsou cesty přeplněné auty a o nic lepší to není ani při parkování. Couvací kamera vám zajistí že budete mít přehled o tom, co se děje za vámi a kolem vás při couvání.

 

AHD couvací kamera pro karavan

Poslouží vám jako další doplněk k couvacím senzorům nebo jako základní bezpečnostní prvek pokud couvací senzory nemáte. Kamera na couvání vám umožní vidět tam, kde zpětná zrcátka nevidí. Při couvání Vás nechrání jen přes den. Všichni dobře víme oč těžší je parkování v noci. Při dnešních technologiích si můžete vybrat i kameru s nočním viděním. To vám velmi usnadní couvání v šeru nebo i úplné tmě. Dnes již nemusíte couvat a parkovat na slepo. Parkovací nebo couvací kamery jsou ideálním parkovacím asistentem přes den i v noci. Na našem e-shopu vám nabízíme couvací kamery se dvěma technologiemi přenosu. Každá z nich má své osobité výhody. Montáž i  instalace je poměrně jednoduchá u obou variant.

V naší nabídce máme bezkabelové verze WiFi couvací kamery a kabelové couvací kamery s AHD rozlišením.

couvaci kamera pro kamiony

WiFi parkovací kamery PROFIO Electronics

WiFi couvací set je ideálním řešením v případě, že vedení kabelu by bylo složité, nebo nemožné. K monitoru lze jednoduchým způsobem napárovat jednu až čtyři bezdrátové kamery, což vám umožní sledování z několika úhlů najednou. Takové systémy jsou vhodné pro velké nákladní auta, kamiony, zemědělské a stavební stroje, které neumožňují vedení kabelové verze couvacích kamer. Signál z WiFi kamer je dostatečně silný, aby ho nerušily velké kovové části strojů a mohli jste tak mít obraz bez rušení a zrnění. Kamery mají celokovové tělo s IP ochranou, což jim zaručuje funkčnost i v tvrdších podmínkách. Jsou vybaveny také nočním viděním, které vám umožní orientaci a vidění překážky v blízkosti i v naprosté tmě. Na monitoru velikosti 7" je možné zobrazení všech čtyř kamer vedle sebe, nebo každé samostatně.

WiFi set 4 kamerový

 

Kabelové AHD parkovací kamery PROFIO Electronics

AHD couvací kamery jsou kabelová verze parkovacích setů. Jak už z názvu vyplývá, jde o kamery z HD rozlišením a totéž rozlišení má samozřejmě i monitor, který nabízíme ve velikosti 7" a 10". Obraz z těchto kamer je opravdu velmi ostrý a jasný přičemž vidno všechny detaily. Obraz se šíří po kabelu, se kterým je kamera i napájena přímo z monitoru. Tělo kamery je stejně vybavené IP ochranou a celokovovým tělem s nočním viděním pro snadnější orientaci i ve špatných světelných podmínkách. AHD couvací sety jsou propojeny speciálními 4pin kabely, které mají vodotěsné spoje a jsou odstíněny. Podle potřeby máme v nabídce 10m, 15m a 20m kabely. K AHD kamerovému systému lze připojit tři kamery a přepínat obraz mezi jednotlivými kanály.

AHD set 3 kamerový

 

Oba systémy jsou určeny pro bezpečné couvání a monitorování prostoru v okolí různých zemědělských a stavebních strojů nebo vozidel. Najdou si však uplatnění i v dodávkách nebo menších vozidlech. Podle našich zkušeností je však možné systémy využít i v různých pracovních odvětvích, na monitorování činnosti různých strojů a přístrojů, co jen přidává na hodnotě jejich flexibilního využití.

Zde si můžete prohlídnout celou naši nabídku couvacích kamer

 

 

Přidat hodnocení či dotaz k produktu:

...

Přidat reakci na komentář:

... Zrušit
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze